fredag 14 maj 2010

Hellu

Hejsan!!

Idag åkte jag hem från älsk. Åkte hem och fixa lite sedan tillbacka till älsk och lämnade pengar. Träffade Linn och hennes Kille i stan sedan det var nice som fan. Träffade även Helena och JOnte med.
Har bara vart i stan idag hahahaah skit kulinte.
Imorgon blir det att sova lännnnnnnnnnge sedan upp och fixa sig sedan dra till stan eller Farsta och möta Helena , Jimmy och Andre sen åka till Fruängen och vara med älskling. KOmmer bli nice.
Nej nu blire att sova godnatt på er pöss




tisdag 11 maj 2010

Var ett tag sedan



Hejsan!!

Ja det var ett tag sedan jag skrev hära har haft ganska mycket att göra nu haha.
Jag och Micke har vart ihop i 2 månader nu och allt har gått bra vi har bråkat någongång ibland men inte så mycket nu vilket är jävligt skönt.
SKolan går piss är inte ens dära men det är skitsamma orkar inte just nu hamnar endå på gymnasiet i Huddinge på IV eller så ska jag till fryshuset på unga in i veckan:)
På Torsdag så ska jag nog sova oss älskling:) sover oss han ganska mycket tycker jag men vi är med varandra typ varje dag hhihihih och det är nice som fan ska jag säga.
Fredag så blir det att vara i Fruängen oss bby och ha det kul. Har jag tur så kommer min syster Jennifer och henns bästis hit med ska bli skita kul hoppas vi kan få lite bilder med.
Lördag blir till att sova hahahhahahahahahahah.
Nu orkar jag inte skriva mera men ha det så bra puss på er
Love you MIKAEL PERSSON