fredag 30 juli 2010

Mys i stan





Hellu!!

Idag vaknade jag klockan tio ush möte Linn och var med henne. Åkte hem sedan och kollade datan och fixade lite:)
Åkte och möte älskling i handen sen för vi skulle hem till mig men då ringer Steffi och undrar om vi ska vara så vi väntade på henne och hennes syster i handen:)
Dem kom efter typ 20 min så då gick vi runt i centrum och lite så:)
Jag och älskling åkte sedan hem och väntade på Tomas med pappa så vi kunde åka och äta ute:) Åt världens äckligaste pizza trodde den hade stått i 1 år minst.
Efter vi ätit så åkte jag och älsk in till stan och mötte Krille och då gick vi runt och runt tillslut träffade vi Becca och Micke som jag inte sett på hundra år vilket var kul:)
Tillslut åkte vi hem:)
Imorgon blir det att åka in till stan igen och kolla på Streetkläder med bby och sedan träffa älsks syster och hennes kille så ska vi kolla på pridefestivalen hihhihi kuligt värre

Puss på er

onsdag 28 juli 2010

mysmys

Hejsan!!

Idag typ vaknade jag vid vetefan träffade linn i typ 1 timma sen drog jag hem.
Åke till älsk vid typ tre igen:9 vi satt hemma en stund sedan drog vi till sumpan och mötte Pontus och gjorde lite saker:)
Vi åkte hem efter tio min och lagade köttbullar med makaroner super gott:) Kollade en film som var sjukt bra och ja nu sitter vi hära och har det mysigt:)
Puss på er

tisdag 27 juli 2010

Hihihih


hejsan

Idag vaknade jag typ vid 11:00 brevid älskling som vanligt:). Han satte sig vid datan och typ spelade eller något.
Hans mamma och kille åkte till Spanien idag härlig:) så älskling smsade och sa trevlig resa för dem ville inte komma in och väcka oss:).
Sen typ vid halv två så åkte jag hem från älskling och duschade och fixade lite. Sen hamnade jag vid datan och väntade på att mamma och pappa skulle komma hem:9 fick pengar av dem sen var det bara springa till bussen:)
Åkte till älskling igen och åt spagetti med köttfärs super gott hihihi:)
Vi skulle köpa cigg med och dem smakar bra men är menthol i hahahahah inget vidare kan jag ju säga ahahha.
Nu sitter man bara hära och sitter och kollar lite film blir väl snart att mysa med älsklingen:)

Igår så grillade vi med älsklins mamma och jag och älskling plockade bär inte dåligt hahahahahha:)
Sen gjorde vi paj den blev super god:) sen kommer jag inte ihåg mera eller aa palllar inte skriva mera

söndag 25 juli 2010

hej


hej idag vaknade jag kl 12.10 och låg i sängen och min kille framför datan.
Sen efter ett tag hände det en magisk sak jag klev upp ur sängen för att ta en cigg som tog slut lika snabbt som jag vaknade:P..
sen gick jag in från balkongen för att lägga mig i underbara säng så somnade jag en stund till.
Och då vaknade jag vid 14.25 och låg typ död för jag var så seg i kroppen och då kom min kille och gav mig en kyss eller flera.
Sen senare vid dagen så var de en kille som var jävligt omogen som ville vissa sin kuk och de i cam som då inte fattade att man inte ens var intresserad av att se hans dvärg kuk så då sa han att han skulle komma till fruängen för att slås fast han vågade inte komma som alla andra.
Och då gick vi och köpte troll godis som vi nu har gottas i oss fast det är 6 st kvar i påsen fast den är nog snart slut och då vet man aldrig vad som kan hända när troll godiset är slut god natt alla små barn :D:::